BASIN BÜLTENİ

Balans Yeminli Mali Müşavirlik Danışmanlık ve Denetim Hizmetleri A.Ş.  20.11.2014 tarihinde Bursa’da kurulmuştur. Şirket tecrübe ve birikime sahip ortakları ve deneyimli uzman ekibiyle, yerli ve yabancı şirketlere, ulusal ve uluslararası standartlar çerçevesinde denetim ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Şirket, 23.11.2019 Tarihinde Hilton Bursa Convention Center and Spa otelde 5. Yılını kutladı. Kutlamaya şirketin, denetim ve danışmanlık hizmeti verdiği şirketlerin ortakları, üst düzey yöneticileri, finans ve muhasebe müdürleri ile çalışanları katıldı.

Program saat 16:00’da Balans Yeminli Mali Müşavirlik Danışmanlık ve Denetim Hizmetleri A.Ş. ortağı, meslek duayeni Sayın Cevdet AKÇAKOCA’nın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra uzun yıllar bankacılık ve finans sektöründe idari görevler yapmış ve son 10 yıldır Reel sektörde tekstil, otomotiv, tarım, metal, turizm, altyapı sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli firmalarda Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmekte olan ve  Rasyonel Yönetim konusunda şirketlere hizmetler veren  2018 yılında kaleme aldığı ‘Bu şirket hepimizin’ adlı kitabı ve yayımlanmış bir çok makalesi bulunan sayın Hüseyin KURU “Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Gelişmeler Dünü Bugünü Yarını’’ başlıklı konuşmasını sundu.

Kısa bir aradan sonra, Balans Yeminli Mali Müşavirlik, Danışmanlık ve Denetim A.Ş.’nin kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda BK Bağımsız Denetim AŞ’nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Sayın Rıza DEMİRCİ, ‘Şirketlerin Büyüme Sürecinde Denetimin Rolü’ başlıklı konuşmasını sundu.

Program tüm davetlilerin katıldığı akşam yemeği ile sona erdi.