Kısa özgeçmişinde başarılı bir kariyere sahip, saygılı ve sevgili duruşu ile, haklı bir takdire şayan olan Değerli Üstadın, tanıtım duyurusunu aşağıda sunuyorum. 
Meslektaşlarımıza fikir vermesi açısından buyurun okuyalım... Selahattin İPEK

Sayın Meslektaşlarım,

1960 doğumluyum. Yaklaşık 15 yıllık serbest muhasebeci mali müşavirlik faaliyetim sonrası sınavla Ymm oldum, 20 yıldır da aktif olarak Ymm olarak çalışıyorum. Mesleğimin yanı sıra, yaklaşık 10 yıl çeşitli üniversitelerde Öğretim Görevlisi olarak mesleki dersler verdim. Ayrıca, çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığım devam etmektedir.

Uzun yıllardır Odamızda, çeşitli komisyon ve kademelerde görev aldım. Bugüne kadar edindiğim tecrübelerimle mesleğimize ve odamıza daha fazla katkıda bulunacağıma olan enerjimle bu genel kurulda oda YÖNETİM KURULUNA BAĞIMSIZ ADAY olarak karşınızdayım.

Bilindiği gibi, odamızda uzun yıllardır uygulanan mozaik grup yapılanmasıyla seçimlere gidilmektedir. Bu yapının dışında bağımsız adaylık talepleriyle çok sık karşılaşılmadı. Yanlış anlaşılmak istemem, mozaik grupta isimleri yer alan tüm meslektaşlarımı seviyor ve yakinen de görüşüyorum.  Karşınızda bir seçenek olarak duruşum, diğer aday meslektaşlarımın şahsiyle ilgili değildir. Amacım, tamamen mesleğimizin ve odamızın geleceğine yönelik bir değişim veya farkındalık yaratmaktır.     

Dünya değişiyor, yeni neslin dünyaya bakışı değişiyor, odamıza genç meslektaşların ve yeni beyinlerin katılımı bize umut veriyor.  Çok genç sayılmam ancak, gençlerin önünü açmak için öne çıktım. Bu çıkışım gençlere örnek ve umut olsun ki, gelecek dönemlerde daha genç, umut ve heyecan vaat eden yöneticilerimiz olsun.  

Bu genel kurulun ülkemiz, odamız ve mesleğimiz için başarılı geçmesini diler saygılar sunarım.

4/5 Mayıs 2019
Talha APAK
Yeminli Mali Müşavir

Kaynak: www.bdTurkey.com
(Bu makale kaynak göstermeden yayınlanamaz. Kaynak gösterilse dahi, makale aktif link verilerek yayınlanabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.)