Eğitimlerin toplamda on üç (13) aşamada yapılması planlanmaktadır. Söz konusu webinar eğitimlerinin her biri için katılım sağlayan bağımsız denetçiler Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında iki (2) kredi elde edebileceklerdir. Toplamda 26 kredi elde edilebilecektir.

Söz konusu eğitimlere ilişkin bilgiler her bir eğitimden yaklaşık bir (1) hafta önce duyurulacak olup, eğitimlere katılım kayıtları duyurularda belirtilen tarihlerden itibaren alınmaya başlanacaktır. Kayıtlar ilgili eğitim başlayana kadar alınmaya devam edecektir. Kayıt yaptırmayan kullanıcılar, eğitim esnasında eğitime katılım sağlayamayacak olup eğitim sona erdikten sonra Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında kredi elde etmeksizin eğitimi izleyebileceklerdir.

Eğitime katılım sağlanması ve Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında kredi elde edilebilmesi için her bir eğitim için aşağıdaki adımlar uygulanmalıdır.

Adım 1: KGK Etkinlik Yönetim Sistemi (EYS) üzerinden katılım sağlanacak eğitim listeden seçilerek, T.C. Kimlik Numarası, Ad ve Soyad bilgileri ile ilgili eğitime kayıt yapılır.

Adım 2: İlgili eğitim gün ve saatinde EYS üzerinden T.C. Kimlik Numarası, Ad ve Soyad bilgileri girilerek eğitim izlenir.

Adım 3: KGK web sitesinde E-HİZMETLER menüsünde bulunan Katılım Belgesi Sorgulama butonu ile erişilen uygulamaya, il bilgisi Ankara olacak şekilde ilgili eğitimin düzenlendiği tarih bilgisi seçilerek alınan Katılım Belgesi ile EYBİS üzerinden Sürekli Eğitim Bildirimi yapılır.

Yukarıdaki adımların gerçekleştirilmemesi durumunda Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında kredi elde edilemez.

Eğitimler ücretsiz olacaktır.

KGK Etkinlik Yönetim Sistemine buradan erişebilirsiniz.

BÜYÜK VE ORTA BOY İŞLETMELER İÇİN FİNANSAL RAPORLAMA STANDARDI (BOBİ FRS) WEBİNAR EĞİTİM PAKETİ
BÖLÜM BAŞLIĞI KONUŞMACILAR KAYIT BAŞLANGIÇ TARİHİ EĞİTİM TARİHİ

BÖLÜM 25 YÜKSEK ENFLASYONLU EKONOMİLERDE FİNANSAL RAPORLAMA

BÖLÜM 26 DİPNOTLAR

BÖLÜM 27 GEÇİŞ HÜKÜMLERİ

Moderatör:

Elâ KAYA

Konuşmacılar:

Ali Utku DOĞANOĞLU

Samet ARSLAN

16 Aralık 2021

13:00

23 Aralık 2021

11:00