Yeni kurulan bir grubun başında bulunan Kardeşimiz, İktisadi Dayanışma ‘da yer alan röportajında (https://youtu.be/oVtls0jj7gE

diğer meslek odalarında olmayan ve fakat bizim birliğimiz çatısı altındaki bazı odalarda eskiden beri varlığını sürdüren çoklu odaları bilmezden gelerek konuşuyor! Kendince çok sert tepkiler verdiğine inanarak, sürdürdüğü konuşmasında küme düştüğünün farkına varması gerekiyor. Bunca yıldır içinde bulunduğunuz daha vahimi birlikte yürüttüğünüz yol arkadaşlığınızda "eller havaya" yaparak aklınızı askıya mı aldınız?

Bu sebeple eskiyi kabul ederek yanlışlığına vurgu yapmadan "tek meslek, tek oda, tek birlik" demenin inandırıcılığı yoktur. Önceden kaleme alarak yazdığım makalemde yer verdiğim tablo BİRLİK SİTESİNDE mevcutludur. Görmezden gelmekle görünmez olunmuyorlar.

Onlar neydi?

Yazıdan alıntı yaparak cevap vermeye çalışayım;

Salıncak odalar mı?

İlçe Odaları mı?

Kavramların içini boşalttıkça içi boş ufuklar içinde yürüyerek, hayal tacirliğine soyunmuşsunuz anlamı çıkar. Dikkat etmek lazım.
 

BİRBİRLERİNDEN FARKLI OLMAYANLARIN MENFAAT ÇATIŞMASI SONUCU AMİP GİBİ ÇOĞALMASININ ARDINDAN GÜRÜLTÜLERE KUYRUK OLMAMANIZI DİLERİM.     

Aşağıdaki tabloyu Meslektaşlarıma tekrar sunuyorum Arzu eden linkten yazıyı okuyabilir.
 

*** SIRA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLERDE Mİ?

https://www.bdturkey.com/sira-serbest-muhasebeci-mali-musavirlerde-mi-makale,914.html ***

Saygı ile. 11.02.2022


Selahattin İPEK
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
Bağımsız Denetçi


Çok Önemli Not:

Nezaket icabı yazıyı yayına vermeden evvel ilgili grup başkanını arayarak durumu sorgular oldum. Yazdıklarım ve konuştuklarımız haklılığımız üzerine olup, konuya hâkimlik derecesinde olmadığı ve veya farklı statülü değerlendirmeye çalıştığı izlenimini aldım. Kendine faydası olmayan bir kalkışmanın, kime ne kadar katkısı olur bekleyip göreceğiz elbette.

Kaynak: www.bdTurkey.com
(Bu makale kaynak göstermeden yayınlanamaz. Kaynak gösterilse dahi, makale aktif link verilerek yayınlanabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.)