Fikret GÖKMEN - SMMM TÜRMOB Mevzuat İzleme Kurul Üyesi
Tüm Makaleleri
Vergi mükellefinin hayal kırıklığı
Vergi mükelleflerinin vergi affı ile ilgili beklentileri yine bir başka bahara kaldı.
Kurt Kanunu
Ben yaz dönemini, aynı zamanda kitap okuma sezonu olarak görüyorum. En son okuduğum kitap KEMAL TAHİR’ in KURT KANUNU Kitabıdır.
Bilim ve güç
Bundan 50 veya 60 yıl önce ay tutulması yaşandığında köyde her yetişkin, evdeki çiftelerini alıp gökyüzüne doğru ateş ederlerdi.
Yaz geldi ama!
Dünyada çalışma şekli ve zamanıyla ilgili önemli değişiklikler oluyor. Gelişmiş ülkelerde çalışma saatleri azaltılıyor.
Hatanın bedeli
Bir hata yaparsınız, belki bu hata da değil de bilerek yapılan bir yanlış tercihte olabilir.....
EMEKLİ MAAŞLARI VE EŞİTLİK
Ülkemizin en önemli sorunlarından biri de emekli maaşlarının yetersiz ve adil olmamasıdır.
Başarının anahtarı
Tarihi gelişmeler gösteriyor ki, ABD ve İsrail bu savaşta istediğini elde ederse, sıranın bize de geleceği olasılığı göz ardı edilmemeli.
Dolandırıcılık meslek olmuş
Gazetelerde ve televizyonlarda her gün dolandırıcıların marifetlerini görüyor ve izliyoruz.
İsrafta da lideriz
Nasıl bir ekonomi gazetesinde Vahap Munyar’ ın gıda israfı ile ilgili ilginç bir yazısına rastladım.
Kira gelirlerinde istisna uygulaması!
Mart ayı dert ayı derler. Sanırım nedeni de vergi beyanlarının ve ödemelerin yapıldığı ay olmasından kaynaklanıyor.
Önemli bir boş alan
Gayrimenkul alım satımlarında oluşan vergi kayıplarına yönelik gerçek çözüme ilişkin bir çalışma görünmüyor.
Trend Haberler